– Meer vrouwelijk.
– Meer jouw figuur in balans.
– Meer een wauwfactor!

Als moeder ben je altijd druk. Goed voor jezelf zorgen schiet er dan weleens bij in. Dat hoor ik tenminste van mijn klanten. En cijferen zichzelf weg. Praktisch gekleed en toch een wauwfactor is een uitdaging voor jou?

Of wellicht als young professional vind je combineren van kleding lastig? Zakelijk en privé?

Met mijn hulp leer ik jou welke kleding en kleuren jouw figuur optisch vrouwelijk maken.

Graag laat ik jou zien hoe en zal ik dit onderbouwen. Jij wilt tenslotte jezelf kunnen leren stijlen! Toch?

– Meer vrouwelijk.
– Meer balans.
– Meer een wauwfactor!

Als moeder ben je altijd druk. Goed voor jezelf zorgen schiet er dan weleens bij in. Dat hoor ik tenminste van mijn klanten. En cijferen zichzelf weg. Praktisch gekleed en toch een wauwfactor is een uitdaging voor jou?

Of wellicht als young professional vind je combineren van kleding lastig? Zakelijk en privé?

Met mijn hulp leer ik jou welke kleding en kleuren jou figuur optisch vrouwelijk maken.

Graag laat ik jou zien hoe en zal ik dit onderbouwen. Jij wilt tenslotte jezelf kunnen leren stijlen! Toch?

Is zakelijk en privé combineren een opgave voor je?

Heb je in de ochtend keuzestress?

1 - Kennismaking

Kom jij naar mij of zal ik naar jou komen? Onder het genot van een goede kop koffie maak ik graag kennis met jou. De klik is er en vervolgens gaan we samen verder kijken naar hoe ik jou kan helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij nog meer gaat stralen!

Voel jij je aangesproken? Ga naar stap 2

2 - Motivatie

Wat is jouw motivatie om je bij mij aan te melden?
Tijdens ons gesprek komen jouw vragen aan bod. Het is mijn doel om exact te achterhalen waar jouw behoeftes liggen op kleding en imago gebied. Misschien vraag jij je af:

  • Welke kledingstijl past bij mij?
  • Hoe en welke lichaamsdelen kan ik meer of minder benadrukken?
  • Hoe creëer ik balans in mijn outfit?
3 - Analyse & tips

Nu we weten waar jouw knelpunten liggen stuur ik jou een advies rapport met offerte. 

Zodra jij akkoord gaat met mijn voorstel , plannen we de analyses. Dit kan zijn een figuur en/of kleurenanalyse, garderobe planning en/of personal shoppen!

4 - Advies rapport

De analyses die we hebben gedaan leveren veel resultaten op. Deze resultaten ontvang je achteraf van mij in een adviesrapport.

5 - Toepassing

Het is mooi dat je de resultaten hebt. Maar daarmee zijn we nog niet klaar. In deze stap gaan we samen het advies toepassen in de praktijk. Dit is het punt waar jij gaat stralen! Samen shoppen is mogelijk.

6 - Nazorg

Samen bespreken we het gehele traject. Ben je tevreden met het resultaat? Na ons traject blijf ik een jaar lang gratis beschikbaar om jouw vragen met betrekking tot jouw imago te beantwoorden. Dat mag via WhatsApp, telefonisch of per mail.

1. Huiswerk

Je mag alvast starten met een moodboard. Dit is voor jou wel belangrijk. Wanneer je een moodboard maakt kan ik meer over jouw smaak te weten komen.

Bedenk niet: past het bij mij? Bedenk vooral: Wat vind ik mooi?

Het “bord” mag je met mij delen. Voor mij is het meest handig als je op Pinterest een bord aanmaakt met de naam “Smaak-JOUWNAAM” Op mijn Pinterest  https://nl.pinterest.com/Imago_Stylist/ kan je ook inspiratie vinden. Wil jij het bord met mij delen? Dan kan ik alvast zien wat je pint!
Het delen van de moodboard is een voorwaarde voordat er geshopt wordt!

2. Figuuranalyse

Je krijgt praktische tips zodat je weet wat jouw figuur optisch slanker, langer (of korter) maakt. Met de diverse handvatten kun jij vanaf nu zelf beoordelen of je de juiste pasvorm draagt. Daarnaast heb je meer kennis om duurzamer en effectiever te shoppen! Zo kom jij achter wat jou nog meer doet stralen!

Graag wil ik je vragen die dag aansluitende kleding aan te doen en zowel boven als onder dezelfde kleur te dragen. Zo kan ik (en jij) je figuur optimaal analyseren. (duurt ca. 1 uur)

3. Kleurenanalyse

Wellicht valt het je wel eens op dat bepaalde kleuren je huid bekrachtigen of juist dempen. Elke huid reageert anders op een bepaalde kleurencategorie. Wanneer je weet welke kleuren bij jou passen zal je meer stralen en gaat relaxed shoppen! 

Hier is het van belang dat je geen make-up en sieraden draagt. De reden hiervoor is dat we dan zien wat de kleuren van de stoffen met jouw huid doen en we er zo achter komen welke kleuren jou ophalen en doen stralen! We evalueren dit samen. Je ontvangt van mij dan 4 kleurenkaarten. Eén daarvan is het kleurtype die jou het meest laat stralen. Ik geef alle 4 de kleurenkaarten mee zodat je in praktijk kunt uitsluiten welke kleuren aansluiten. Ik geef je hierbij uitleg en tips. (duurt ca. 1,5 uur)

4. Garderobecheck

Je staat voor de kast en denkt wat doe ik aan? Help! Waarmee kan ik dit combineren? Met de garderobe planning heb je rust in de kast, foto`s van setjes en heb je gegarandeerd meer mogelijkheden in de kast hangen dan je dacht! Door middel van goede basis items kan jij je stijlvol en tijdloos kleden.

Om tijdens de garderobe check efficiënt te werk te gaan wil ik je vragen al je kleding, schoenen en accessoires in één ruimte te verzamelen. Voor zover mogelijk graag een ruimte met genoeg licht en waar een passpiegel (dichtbij) aanwezig is. Zo kan je overal goed bij en het beter zien. Tevens maken we een plan voor jouw garderobe. Zijn er items die je toch nog kan gebruiken? Welke items brengen jouw figuur minder in balans? Wat mis je nog in je kast?

Bij dit plan zit ook mijn rapportage toegevoegd wat je later zal ontvangen per mail. Van deze rapportage kan je jouw hele leven gebruik maken. Dus het is een inverstering voor jouw leven! (duurt ca. 4 uur)

5. Shop garantie

Hoe ga je mijn advies toepassen? Naar aanleiding van de figuur-, kleuranalyse en/of garderobe check laat ik jou zien hoe je het in praktijk brengt. Ik laat je zien hoe je efficiënt kunt shoppen.

Voor het shoppen ontmoeten we elkaar op een locatie waar jij je vertrouwd voelt wat locatie en winkels betreft. Ik probeer winkels voor jou in de buurt te vinden waar je later vaker heen kunt gaan. Laagdrempelig shoppen met een plan! Wanneer het niet lukt fysiek te gaan shoppen kunnen we dit ook online gaan doen.

Wanneer je de figuuranalyse, kleurenanalyse en garderobecheck hebt afgerond:

“Je krijgt van mij een shop garantie van minimaal 2 setjes!”

Ik vind het belangrijk dat ik jou maximaal kan helpen. Vandaar mijn ruime inzet. Het gaat er ons om de eindresultaat!

Voor – Na

%

Uit cijfers blijkt men 40 % aan favoriete items te hebben.

Ga jij voor 99 % ?

Voelde vertrouwd.

Gerben geeft goed advies en is duidelijk en overzichtelijk in wat jij niet ziet. Hij raakt dit aan op een ontspannen manier en daardoor komt het prettig binnen zodat jij ermee kunt doen wat je wilt. Absolute aanrader deze stylist!

Weg met het vele zwart!

De werkwijze van Gerben en zijn manier van werken vind ik heel boeiend en waardevol! Nieuwsgierig ging ik afgelopen zomer het traject ‘werkwijze om te stralen’ in en het bleek inderdaad heel verrijkend, erg leuk en dat waar ik naar opzoek was: gemak, zekerheid en geen keuzestress meer!

Weg met het vele zwart in mijn garderobe kast en ik heb weer ruimte en overzicht. Ik ben heel blij met de juiste kleuren en de zinvolle styling tips die mijn figuur mooier doen uitkomen.

Daarnaast was het relaxed, gezellig en ontspannen met Gerben. Hij wil echt dat je gaat stralen, en de kleur en stijl jezelf eigen maakt. Het heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht!

Janine van Nierop

"Winkelen is toch leuk!"

Personal Shopping was geweldig! Ik dacht dat ik niet van winkelen hield, maar na een ochtend met Gerben, ben ik winkelen leuk gaan vinden. Hij laat zien wat kleding voor je kan doen of juist niet. Hij verrast je met items waar je normaal gesproken voorbij zou lopen en zorgt er tegelijkertijd voor dat je je er prettig in voelt. Hij verandert iets in je veilige, vertrouwde stijl, maar op een zodanige manier dat hij je wel jezelf laat blijven. Kleuradvies, stijladvies, de juiste accessoires erbij zoeken en je laten schitteren, daar is Gerben goed in. Een aanrader om met deze imago stylist op stap te gaan!

Suzanne Kloosterman

“Zwart was veilig dacht ik…”

Gerben heeft me verrast met zijn kleurenanalyse. Hij ging net zolang door tot ik het ook inzag. Wat een bewustwording! Zwart was veilig dacht ik…! Gelukkig kan ik toch vele zwarte items houden en heb nu ingezien hoe ik kan combineren met mijn kleurtype. Met de tips die ik kreeg kan ik verder!

Judith de Jong

“Aan deze combinatie had ik niet aan gedacht!”

Na een gezellig gesprek hebben we het kennismakingsformulier doorgenomen. Ik had verwacht dat het advies zou zijn dat ik veel kleding weg moest doen en dat ik veel nieuwe kleding moest kopen. Maar dat was juist niet zo!
Gerben gaf mij tips en adviezen hoe ik met mijn eigen kleding goede combinaties kan maken zodat ik meer pit uitstraal en mijn figuur beter tot zijn recht komt.

Margreet van Veelen

Veel geleerd!

Goed geholpen, nu weet ik beter welke kleuren bij me passen en welke soort kleding ik het best kan dragen. Ik heb erg veel geleerd en nu kan ik betere keuzes maken.

Vera Michels

“Bewustwording”

Met Gerben ben ik op stap geweest. We gingen op zoek naar een outfit voor een feestje.
Ik vind dat ikzelf een raar figuur heb en weet niet zo goed wat bij mij past.
Deze middag was erg leuk, gezellig en een beetje vermoeiend voor Gerben, denk ik. Uiteindelijk zijn we geslaagd en ben ik zeer tevreden met de kleding die ik in eerste instantie niet zo gauw zelf zou hebben gekozen.
Gerben heeft me laten zien wat voor mijn figuur juiste kleding is en ik ben daar nu bewuster mee bezig welke kleding ik wil kopen. Hierdoor voel ik me zekerder over mezelf.

Anja Straalman

“Eye opener”

Binnenkort heb ik een bruiloft. Ik wilde weten welke kleuren bij mij het beste tot zijn recht komen.

Ik kreeg een deskundig advies van Gerben. Het was voor mij een eye opener wat kleuren en figuur met je doen.

Gerben wist veel te vertellen en te onderbouwen. Ik kreeg een naslagwerk mee zodat ik zijn tips en trucs altijd bij de hand heb en in mijn kledingkast kan op hangen.

Jittie Jansen

Bel of mail mij

 

Ik geloof: dat iedereen kan stralen!

Ik zie: dat mensen geleefd worden en te weinig tijd maken voor zichzelf!

Ik weet: dat de zoektocht naar perfectie jou ook onzekerder kan maken.

Ik vind: welk lichaam je ook hebt, je mag gezien worden!

Ik leer: jou hoe jij meer uit jezelf kunt halen.

Wat wil jij uitstralen?

Groetjes Gerben