fbpx

Totaal 4 uur sessie twv € 320,-

nu online voor

€ 175,- !

Totaal 4 uur sessie twv € 320,-

nu online voor

€ 175,- !

“Minder kleding, meer setjes!”

 

“Je wilt geen miskopen meer?”

“Minder kleding, meer setjes!”

 

“Je wilt geen miskopen meer?”

Capsule wardrobe; wellicht ken je het?

Er wordt veel geschreven en gevlogd over de capsule wardrobe.

Ik ben een groot voorstander van een duurzaam leven!

Alleen heb ik een andere vorm capsule wardrobe + ontwikkeld!

Waarom? Lees snel verder!

Wat is een "capsule wardrobe plus" precies?

De capsule wardrobe begrip in het algemeen is het een minimalistische en efficiënte garderobe die voor één seizoen bedoelt is. Per seizoen samengestelt uit 37 items, of een aantal dat je zelf acceptabel vindt. 37 items combineer je al snel tot 80 verschillende outfits.

Het bovenstaande is dus een algemeen concept. Daarintegen heb ik mijn eigen concept uitgebreid. Namelijk; 

De Capsule wardrobe +

 • Met een plan voor jouw persoonlijk.
 • Je leert welke kleding jouw figuur jou ophalen.
 • Je weet de juiste kleurtinten toe te passen waar jij meer van gaat stralen.

Lees hieronder wat het oplevert!

Wat brengt het mij op?

Waarom capsule wardrobe +

 1. Goede kledingkeuze voor je figuur!
 2. Een duurzame kledingkast.
 3. Alleen kleding waar je echt blij van wordt!
 4. Talloze setjes!
 5. Met weinig toch veel te combineren!
 6. Geld besparen.
 7. Geen miskopen meer.
 8. Stylingtips.
 9. Je laat zien wie jij bent!
 10. Je eigen stijl ontdekken.
  Hoe werkt het?

  Alle afspraken gaan online via beeldbellen.

  1. Vrijblijvend intake gesprek (ca. 1uur)
   1. Na dit gesprek stuur ik je een offerte met de vraag of je akkoord gaat.
  2. Figuur & kleurtinten consult. (ca. 1 uur)
   1. Je krijgt huiswerk mee.
  3. Stappenplan garderobe consult. (ca. 2 uur) 
   1. We bespreken welke stijl jou eigen maakt.
   2. We bespreken welke kleding jouw figuur slanker maakt.
   3. We bespreken welke kleurtinten jou laten stralen.
   4. We bespreken hoe je kunt mixen en matchen voor meer toffe setjes!
   5. We bespreken aan de hand van een garderobe basislijst wat je evt. nog nodig hebt om jouw kast compleet te maken.
  4. Nazorg – we bespreken wat je geleerd hebt en of er nog vragen zijn.
  Meld je hier aan!

  Vul het onderstaande formulier in.

  Dan maken we een vrijblijvende afspraak!

  Jouw privacy:

  Jouw foto’s of andere persoonlijke gegevens worden niet gedeeld aan derden zonder jouw toestemming. Meer weten over jouw privacy ?

  Gemak en geen keuzestress meer!

  De werkwijze van Gerben en zijn manier van werken vind ik heel boeiend en waardevol! Nieuwsgierig ging ik afgelopen zomer het traject ‘werkwijze om te stralen’ in en het bleek inderdaad heel verrijkend, erg leuk en dat waar ik naar opzoek was: gemak, zekerheid en geen keuzestress meer!

  Weg met het vele zwart in mijn garderobe kast en ik heb weer ruimte en overzicht. Ik ben heel blij met de juiste kleuren en de zinvolle styling tips die mijn figuur mooier doen uitkomen.

  Daarnaast was het relaxed, gezellig en ontspannen met Gerben. Hij wil echt dat je gaat stralen, en de kleur en stijl jezelf eigen maakt. Het heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht!

  Janine van Nierop

  “Zwart was veilig dacht ik…”

  Gerben heeft me verrast met zijn kleurenanalyse. Hij ging net zolang door tot ik het ook inzag. Wat een bewustwording! Zwart was veilig dacht ik…! Gelukkig kan ik toch vele zwarte items houden en heb nu ingezien hoe ik kan combineren met mijn kleurtype. Met de tips die ik kreeg kan ik verder!

  Judith de Jong

  Nu weet ik het!

  Goed geholpen, nu weet ik beter welke kleuren bij me passen en welke soort kleding ik het best kan dragen. Ik heb erg veel geleerd en nu kan ik betere keuzes maken.

  Vera Michels

  “Praktisch kleden en toch vrouwelijk!”

  We hebben samen de garderobe doorgespit. Gerben liet me zien hoe je door een klein detail een groot verschil kon maken. Ik heb geleerd hoe ik mijn taille meer kan benadrukken. Nu kan ik me praktisch kleden en toch vrouwelijkheid uitstralen. Ik vind het leuk zoals ik er elke keer nog mee bezig ben en de tips probeer toe te passen.

  Greetje Ebbers – Rengelink

  "Winkelen is toch leuk!"

  Personal Shopping was geweldig! Ik dacht dat ik niet van winkelen hield, maar na een ochtend met Gerben, ben ik winkelen leuk gaan vinden. Hij laat zien wat kleding voor je kan doen of juist niet. Hij verrast je met items waar je normaal gesproken voorbij zou lopen en zorgt er tegelijkertijd voor dat je je er prettig in voelt. Hij verandert iets in je veilige, vertrouwde stijl, maar op een zodanige manier dat hij je wel jezelf laat blijven. Kleuradvies, stijladvies, de juiste accessoires erbij zoeken en je laten schitteren, daar is Gerben goed in. Een aanrader om met deze imago stylist op stap te gaan!

  Suzanne Kloosterman

  “Shoppen is niet mijn ding…!”

  Na het kennismakingsformulier te hebben doorgenomen en het budget te hebben afgesproken is Gerben aan de slag gegaan. De presentatie van de kledingBOX was top! De trui vond ik een tikje gewaagd maar ben er blij mee!

  Sandro Bouman

  “Aan deze combinatie had ik niet aan gedacht!”

  Na een gezellig gesprek hebben we het kennismakingsformulier doorgenomen. Ik had verwacht dat het advies zou zijn dat ik veel kleding weg moest doen en dat ik veel nieuwe kleding moest kopen. Maar dat was juist niet zo!
  Gerben gaf mij tips en adviezen hoe ik met mijn eigen kleding goede combinaties kan maken zodat ik meer pit uitstraal en mijn figuur beter tot zijn recht komt.

  Margreet van Veelen

  “Eye opener”

  Binnenkort heb ik een bruiloft. Ik wilde weten welke kleuren bij mij het beste tot zijn recht komen.

  Ik kreeg een deskundig advies van Gerben. Het was voor mij een eye opener wat kleuren en figuur met je doen.

  Gerben wist veel te vertellen en te onderbouwen. Ik kreeg een naslagwerk mee zodat ik zijn tips en trucs altijd bij de hand heb en in mijn kledingkast kan op hangen.

  Jittie Jansen

  “Bewustwording”

  Met Gerben ben ik op stap geweest. We gingen op zoek naar een outfit voor een feestje.
  Ik vind dat ikzelf een raar figuur heb en weet niet zo goed wat bij mij past.
  Deze middag was erg leuk, gezellig en een beetje vermoeiend voor Gerben, denk ik. Uiteindelijk zijn we geslaagd en ben ik zeer tevreden met de kleding die ik in eerste instantie niet zo gauw zelf zou hebben gekozen.
  Gerben heeft me laten zien wat voor mijn figuur juiste kleding is en ik ben daar nu bewuster mee bezig welke kleding ik wil kopen. Hierdoor voel ik me zekerder over mezelf.

  Anja Straalman

  Levenslang duurzaam!

  Direct contact

  Gerben van Leijenhorst
  Holterweg 163
  7003 DP Doetinchem

  E-mail: gerben@stijljezelf.nl

  Tel. nr. 06 14 2525 44

  Whatsapp

  KvK nr. 70576416

  BTW nr: NL001923984B75

  Vrijblijvende afspraak?

  Ik geloof; dat iedereen kan stralen!

  Ik zie; dat mensen geleefd worden en te weinig tijd maken voor zichzelf!

  Ik weet; dat de zoektocht naar perfectie jou ook onzekerder kan maken.

  Ik vind; welk lichaam je ook hebt, je mag gezien worden!

  Ik leer; jou hoe jij meer uit jezelf kunt halen.

  Wat wil jij uitstralen?

  Direct contact

  Gerben van Leijenhorst
  Holterweg 163
  7003 DP Doetinchem

  E-mail: gerben@stijljezelf.nl

  Tel. nr. 06 14 2525 44

  Whatsapp

  KvK nr. 70576416

  BTW nr: NL001923984B75

  Vrijblijvende afspraak?

  Ik geloof; dat iedereen kan stralen!

  Ik zie; dat mensen geleefd worden en te weinig tijd maken voor zichzelf!

  Ik weet; dat de zoektocht naar perfectie jou ook onzekerder kan maken.

  Ik vind; welk lichaam je ook hebt, je mag gezien worden!

  Ik leer; jou hoe jij meer uit jezelf kunt halen.

  Wat wil jij uitstralen?